Hoe kan ik investeren in aandelen?

start hier en ontdek de weg naar financieel succes met investeren in aandelen!

Wil je meer weten over investeren in aandelen en de vele mogelijkheden die je hebt? Lees hieronder verder en ontdek hoe onze online cursus ‘Investeren kun je leren!’ jou kan helpen bij het opbouwen van jouw financiële toekomst!

Welkom bij Het Investeringsplan, dé plek waar je alles leert en te weten komt over hoe te investeren in aandelen. Maar ook over investeren in vastgoed, edelmetalen en crypto. Wij geloven dat investeren begint bij persoonlijke groei en ontwikkeling, niet alleen bij het investeren van geld. Het is een weg van persoonlijke groei naar financieel succes waarbij je aan jezelf moet werken, doelen stellen en kennis vergaren.

Bij Het Investeringsplan helpen we je deze weg te bewandelen en begeleiden we je bij het maken van keuzes: hoe moet je investeren in aandelen? Start vandaag nog en bouw aan jouw financiële toekomst!

Ontdek de mogelijkheden: investeren in aandelen voor beginners

Ik wil leren hoe te investeren in aandelen!

 • Wat is beleggen in aandelen?
 • Wat is het verschil tussen een aandeel, EFT of beleggingsfonds?
 • Waarom investeren in aandelen en wat zijn de verwachte rendementen?
 • Waar moet ik opletten als ik iets aankoop en welke keuzes moet ik maken?
 • Kies ik een conservatief aandeel of een hype aandeel?
 • Hoe kan ik een passief inkomen genereren met aandelen?
 • Waar kan ik aandelen, ETF’s en beleggingdsfondsen kopen?
 • Hoe kan ik een aandeel kopen en verkopen bij DeGiro?
 • Ook zullen we moeten gaan kijken naar risico’s!
 • Aan het eind van de cursus kun jij aandelen, ETF’s en beleggingsfondsen zelfstandig aankopen en beheren.

Investering:

499 euro

Wat ga ik leren over investeren in aandelen bij Het Investeringsplan?

 • Je start met het bekijken van je eigen financiële situatie.
 • Je gaat de mogelijkheden van aandelen aankopen ontdekken.
 • Je gaat leren over ETF’s en beleggingsfondsen.
 • Je leert over brokers (DeGiro) en hoe je dit gebruikt.
 • Je ontdekt wat de winnende strategie is voor de lange termijn.
 • Je gaat je doelen vaststellen en een eigen plan maken.
 • Je leert beleggen in aandelen middels een strategie.
 • Een strategie zorgt voor minder emoties en stress.
 • Je gaat stap voor stap leren hoe je aandelen aan kunt kopen zodat jij dit zelf kan doen: ga je voor conservatieve aandelen of hype aandelen?
 • Heb jij aandelen gekocht? Dan leer je over het houden van aandelen, onderhouden en wanneer ga je verkopen?
 • In de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ komt ook investeren in vastgoed, edelmetalen en crypto aan bod en hoe je daarin kunt investeren.
 • Elke markt kent zijn ups en downs, ook de aandelenmarkt, ik ben daarom van mening dat een gespreid vermogen je veel meer financiële stabiliteit geeft! Je gaat in mijn online cursus kennismaken met de verschillende Asset Classes.
 • In de online community op Discord houd ik je op de hoogte van veranderingen in de markt. Je hebt 24/7 toegang tot deze community en komt in contact met gelijkgestemden. Het is ook de plek waar jij je vragen kunt stellen aan ons. Investeren doe je niet alleen!

Jij wilt de kansen van de aandelenmarkt benutten.

Heb je vragen over investeren in aandelen?

 De antwoorden op die vragen krijg je in de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ Hier wordt investeren in aandelen uitgebreid behandeld. Je gaat in een reeks videolessen stap voor stap de vastgoedwereld ontdekken. Mijn doel is om jou meer duidelijkheid te geven in het investeren in aandelen zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Ook vertel ik jou over spreiding in verschillende Asset Classes en waarom dit zo belangrijk is; waarom je niet op één paard moet wedden.

Wil je investeren in aandelen?

Of investeren in vastgoed, edelmetalen en crypto? Wacht niet langer om te investeren in jezelf en je financiële toekomst. Bij Het Investeringsplan doe je het niet alleen en krijg je de begeleiding die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten en door te groeien. Investeer in de online cursus voor 499 euro en krijg gratis toegang tot onze Discord community. Hier krijg je 24/7 support en ondersteuning tijdens je investeringsreis.

“Dat klinkt leuk, maar ik heb geen vermogen om te investeren…”

Een van de grootste misvattingen over investeren is misschien wel dat de meeste mensen denken dat je een groot vermogen nodig hebt om te kunnen beginnen. Dat investeren ingewikkeld is en alleen voor mensen met veel geld.

Wist je dat je met een maandelijks budget van 100 euro al de eerste stappen kunt maken?In de online cursus leer ik je alles wat je moet weten,zodat je met een doordachte investeringsstrategie aan de slag kunt gaan. Met de juiste (money) mindset en kennis ga jij je eigen keuzes maken.

“Het is belangrijk om te beseffen dat aan elke investering risico’s verbonden zijn, zelfs aan het aanhouden van euro’s op je bankrekening. Het is daarom essentieel om jezelf te blijven ontwikkelen door te lezen en te leren, kennis op te doen, doelen te stellen en vervolgens een doordachte strategie te ontwikkelen voordat je gaat investeren.”

Bescherm jezelf tegen financiële oplichting en scams!

Ik heb gezien dat mensen van allerlei financiële achtergronden herhaaldelijk in scams trappen en daardoor hun geïnvesteerde geld verliezen. Dit kan ervoor zorgen dat mensen het vertrouwen in investeren verliezen. Mensen willen vermogen opbouwen maar hebben onvoldoende kennis. Ik deel mijn kennis om mensen te helpen zich te beschermen tegen financiële oplichting en scams. 

Met mijn online cursus hoop ik bij te dragen aan een beter begrip van de investeringswereld. Zo leer je niet alleen hoe je kunt investeren maar ook hoe jij je vermogen kunt beschermen. Bovendien krijg je praktische tips over hoe je veilig kunt omgaan met cryptomunten en hoe je kunt voorkomen dat je persoonlijke gegevens in verkeerde handen vallen.

Voordat je geld investeert, is het belangrijk om voldoende kennis te hebben zodat je jezelf kunt beschermen. Ik help je hier graag bij. In mijn cursus leer jij hoe je zelf de touwtjes in handen kunt nemen zodat je je geld niet meer verliest maar vermogen kunt opbouwen.

Reviews uit de community:

Mike heeft met ons zijn kennis over o.a. bitcoin gedeeld. Wij hebben nu inzicht in investeren gekregen
en het heeft onze ogen geopend op financieel gebied. Stap voor stap deelt hij zijn kennis, neemt de
tijd en heeft ons geholpen met het opstarten en uitleggen hoe we onze ledger in moeten stellen.

Liesbeth

Enige tijd geleden heb ik met Mike mogen praten over zijn passie. De bevlogenheid en de manier
waarop hij praat nam mij mee in zijn overtuiging. Mike houdt het simpel waardoor iedereen die het wil
snapt waar hij het over heeft en hierdoor zelf ook tot daden overgaat.

Eduard

Ik vind het programma heel interessant. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zelfs als leek kun je dit
heel goed volgen. Ik merk dat mijn enthousiasme ten opzichte van investeren door deze cursus alleen
maar groeit.

Jolanda

Mike heeft met ons zijn kennis over o.a. bitcoin gedeeld. Wij hebben nu inzicht in investeren gekregen
en het heeft onze ogen geopend op financieel gebied. Stap voor stap deelt hij zijn kennis, neemt de
tijd en heeft ons geholpen met het opstarten en uitleggen hoe we onze ledger in moeten stellen.

Liesbeth

Enige tijd geleden heb ik met Mike mogen praten over zijn passie. De bevlogenheid en de manier
waarop hij praat nam mij mee in zijn overtuiging. Mike houdt het simpel waardoor iedereen die het wil
snapt waar hij het over heeft en hierdoor zelf ook tot daden overgaat.

Eduard

Ik vind het programma heel interessant. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zelfs als leek kun je dit
heel goed volgen. Ik merk dat mijn enthousiasme ten opzichte van investeren door deze cursus alleen
maar groeit.

Jolanda

Waarom investeren in aandelen?

Ik heb geld om te investeren; welk deel moet ik investeren in aandelen en hoe werkt investeren in aandelen? Dat zijn goede vragen. In de module ‘aandelen’ van de online cursus ‘Investeren kun je leren!’, duiken we samen in de aandelenwereld. Je ontdekt welke mogelijkheden, hoe je kunt investeren in aandelen en met een stappenplan kun jij zelf gaan investeren in aandelen. Het proces van hoe werkt investeren in aandelen wordt stap voor stap uitgelegd in de videolessen. 

Spreid je vermogen!

In de online cursus leer je niet alleen alles over aandelen maar ook over spreiding en waarom dat belangrijk is; hoe investeren in vastgoed, investeren in edelmetalen en investeren in bitcoin en crypto. In mijn online community op Discord houd ik jou op de hoogte van alle ontwikkelingen op financieel gebied en investeren in aandelen. Investeren doe je niet alleen, in de online community neem ik jou mee op je investeringsreis.

Ontdek de kracht van persoonlijke en financiële groei en zet stappen richting jouw succes!

Hoe werkt investeren in aandelen?

Dan is de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ precies wat je zoekt. Je leert niet alleen investeren in aandelen maar ook investeren in vastgoed, edelmetalen en crypto. In 12 modules en 60+ praktische videolessen leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle en persoonlijke investeringsstrategie te bepalen en goed onderlegd je eerste investering kunt doen. Dit is de weg naar persoonlijke groei en financieel succes. 

Ontdek hoe de online cursus je kan helpen om jezelf te ontwikkelen, persoonlijke en financiële doelen te stellen, een groeimindset te ontwikkelen en je financiële toekomst veilig te stellen. Begin vandaag nog aan je reis naar persoonlijke groei en financieel succes. Sluit je aan bij Het Investeringsplan en de Discord Community.

Over Mike:
Bitcoin expert & investeerder

 • Ik ben belegger in vastgoed, aandelen en edelmetalen
 • Ik las 40+ financiële en 25+ mindset boeken.
 • Ik werkte 12 jaar voor de overheid en 2 jaar in het bedrijfsleven.
 • Ik heb  met kennis zijn financiële vrijheid vergroot.
 • Ik kan leven van mijn investeringen, maar ik zit niet graag stil.
 • We hebben een huis in Nederland en op Curaçao, waar we nu als gezin wonen.
 • Kennis

Ik heb meer dan 40 financiële boeken gelezen over vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto. Dagelijks blijf ik leren en mezelf ontwikkelen.

 • Ervaring

Ik investeer al ruim 7 jaar in vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto en sinds 4 jaar ben ik financieel onafhankelijk.

 • Resultaten

Naast een vast inkomen in vastgoed heb ik winsten behaald met aandelen en Bitcoin. Daarnaast heb ik met de Little Old Lady-strategie geïnvesteerd in altcoins, wat mij in het vorige altcoin-seizoen veel geld (bitcoin) heeft opgeleverd. Het kopen van edelmetalen heeft er altijd voor gezorgd dat ik gedekt ben tegen een eventuele crash op welk gebied dan ook.

Start vandaag met investeren in aandelen!

In plaats van alleen maar voor geld te werken, wil je geld voor je laten werken door te investeren. Je vermogen opbouwen, behouden en beschermen. Als je wilt investeren, waar begin je dan? Ga je investeren in vastgoed, edelmetalen, crypto of kies je ervoor om te investeren in aandelen? Of je nu een klein bedrag per maand kunt missen of een groot bedrag hebt om te investeren, er zijn altijd mogelijkheden om te starten met investeren.

Het begint bij jou: om succesvol te zijn in investeren, moet je ook aan jezelf werken, een positieve money mindset ontwikkelen, keuzes maken, doelen stellen, kennis vergaren en een plan maken.

Wil jij gaan leren investeren maar weet je niet waar te beginnen? In de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ leer je alles over investeren in vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto, waarom spreiding belangrijk is en hoe je concreet de eerste stappen naar je investeringsrendement kunt zetten. En dit alles doe je niet alleen, je wordt ook lid van de online community op Discord.

Investering vanaf:

499 euro

(1 jaar lidmaatschap)

Neem vandaag nog de eerste stap naar investeren (in jezelf) en vermogen opbouwen met vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto met de online cursus investeren: ‘Investeren kun je leren!’

 • Investeren begint bij jezelf: werk aan je groeimindset, ontdek wat jij wilt en bouw aan je succes.
 • Leer investeren in 12 modules van A tot Z met concrete voorbeelden en stapsgewijze videolessen
 • Ontdek hoe het geldsysteem in elkaar zit en verbeter je eigen financiële situatie.
 • Leer alles over de investeringswereld, hoe je je vermogen kunt opbouwen, beschermen en geld voor je kunt laten werken.
 • Meer dan 60+ praktische videolessen over investeren in vastgoed, aandelen, edelmetalen en investeren in crypto.
 • Stap voor stap leren hoe je een persoonlijk investeringsplan kunt maken.
 • Ga aan de slag met je eerste investeringen;
 • Toegang tot de cursus ‘Investeren kun je leren!’ in de online leeromgeving, inclusief updates en bonussen.
 • Gratis toegang tot onze community in Discord met andere cursisten, maandelijkse live sessies, extra video’s, updates en 24/7 mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Kom binnen als cursist en word een vriend van de community!

Meld je nu aan: Gratis 7-dagen TRY OUT

Maak kennis met de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ door je aan te melden voor onze GRATIS 7-dagen TRY OUT. Tijdens deze try-out krijg je toegang tot 9 videolessen en kun je ontdekken of investeren iets voor jou is. Waar wacht je nog op?

Ik heb een vraag!

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij dan een e-mailtje: mike@hetinvesteringsplan.nl 

O
P
Voor wie is de online cursus?

De online cursus 'Investeren kun je leren!' is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de weg naar persoonlijk en financieel succes, geïnteresseerd is in investeren en meer wil weten over de verschillende financiële markten. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de cursus biedt waardevolle informatie en praktische tips voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil verbeteren. Een groot startkapitaal is niet nodig, het is wel handig als je maandelijks geld over hebt om mee te kunnen investeren.

O
P
Hoe lang duurt de online cursus?

De online cursus kun je op je eigen tempo volgen. Er zijn 12 modules en 60+ video’s. Na aankoop heb je 1 jaar de tijd om de video’s uit de online cursus te volgen. Tijdens je lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de online community in Discord gedurende dat jaar. Daarna kun je Discord los bij kopen.

O
P
Ik heb geen vermogen; kan ik ook leren investeren?

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kun je al effectief investeren met een startvermogen van bijvoorbeeld 1000 euro en een maandelijks budget van 100 euro. Heb je schulden of geen 100 euro in de maand over, dan is het zaak om eerst jouw financiële situatie op orde te krijgen voordat je begint met investeren.

O
P
Gaat deze cursus mij geld opleveren?

Dit is geen cursus om je ‘snel rijk te maken’, maar wel een cursus bedoeld om je te voorzien van de juiste informatie voordat je begint met investeren. Je start helemaal bij het begin; bij jezelf. De meeste ‘fouten’ worden gemaakt door gebrek aan kennis. Investeren komt met risico’s, maar ook je geld op de bank laten staan heeft een risico. De verschillende risico’s die komen kijken bij de Asset Classes die ik behandel zal ik uitgebreid toelichten in de online cursus.

O
P
Hoeveel kost de online cursus?

Voor 1 jaar lidmaatschap, de online cursus en gratis toegang tot Discord betaal je 499 euro met gratis toegang tot Discord.

O
P
Kan ik ook toegang krijgen tot Discord zonder dat ik de cursus aanschaf?

Onze online community in Discord is exclusief toegankelijk voor alle deelnemers van de cursus ‘Investeren kun je leren!’. Dit is een waardevolle bonus en tool die je op weg helpt bij het wegwijs maken in de investeringswereld. De cursus en de community sluiten op elkaar aan en versterken elkaar.