Hoe begin je met investeren in vastgoed?

start hier en ontdek de weg naar financieel succes met vastgoedinvesteringen!

Wil je meer weten over investeren in vastgoed en de vele mogelijkheden die je hebt? Lees hieronder verder en ontdek hoe onze online cursus ‘Investeren kun je leren!’ jou kan helpen bij het opbouwen van jouw financiële toekomst!

Welkom bij Het Investeringsplan, dé plek waar je alles leert en te weten komt over investeren in vastgoed. Maar ook over investeren in aandelen, edelmetalen en crypto. Wij geloven dat investeren begint bij persoonlijke groei en ontwikkeling, niet alleen bij het investeren van geld. Het is een weg van persoonlijke groei naar financieel succes waarbij je moet werken aan jezelf, doelen gaat stellen en kennis gaat vergaren.

Bij Het Investeringsplan helpen we je deze weg te bewandelen en begeleiden we je bij het maken van slimme investeringsbeslissingen op het gebied van vastgoed.Start vandaag nog en bouw aan jouw financiële toekomst!

Ontdek de mogelijkheden van vastgoedinvesteringen

Ik wil leren investeren in vastgoed!

 • Hoe kan ik een passief inkomen verdienen met direct vastgoed?
 • Is investeren in vastgoed nog interessant?
 • Hoe kan ik investeren in vastgoed?
 • Welke mogelijkheden zijn er om te investeren in vastgoed?
 • Hoe kan ik beleggen in indirect (beursgenoteerd) vastgoed?
 • Hoe koop ik beursgenoteerde aandelen, ETF’s en beleggingsfondsen?
 • Wat zijn de voor- en nadelen van indirect vastgoed?
 • Hoe kan ik vastgoed aankopen?

Investering:

499 euro

Wat ga ik leren over investeren in vastgoed bij Het Investeringsplan?

 • Je gaat het verschil tussen direct en indirect vastgoed leren.
 • Je gaat de verschillende soorten direct en indirect (beursgenoteerd) vastgoed ontdekken.
 • Je gaat leren hoe je direct en indirect vastgoed kunt aankopen.
 • Je gaat je verdiepen in direct vastgoed; waarom in direct vastgoed investeren en hoe je in 8 stappen direct vastgoed kunt aanschaffen en verhuren.
 • Je gaat leren hoe je vastgoed kan financieren en waar je op moet letten bij je aankoop.
 • Voordat je een investering doet ga je leren welke risico’s je kan lopen.
 • Leer een rendementsberekening maken en ga af op harde cijfers en niet op je emoties.
 • Wil jij een woning of een pand gaan verhuren? Je krijgt informatie over de benodigde documenten, welke keuzes je hebt, waar je op moet letten.
 • In de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ komt ook investeren in aandelen, edelmetalen en crypto aan bod en hoe je daarin kunt investeren.
 • Elke markt kent zijn ups en downs, ook de vastgoedmarkt, ik ben daarom van mening dat een gespreid vermogen je veel meer financiële stabiliteit geeft! Je gaat in mijn online cursus kennismaken met de verschillende Asset Classes.
 • In de online community op Discord houd ik je op de hoogte van veranderingen in de markt. Je hebt 24/7 toegang tot deze community en komt in contact met gelijkgestemden. Het is ook de plek waar jij je vragen kunt stellen aan ons. Investeren doe je niet alleen!

Jij wilt investeren in de grootste markt die er bestaat.

Heb je vragen over investeren in vastgoed?

Heb je vragen over investeren in vastgoed? De antwoorden op die vragen krijg je in de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ Hier wordt investeren in vastgoed uitgebreid behandeld. Je gaat in een reeks videolessen stap voor stap de vastgoedwereld ontdekken. Mijn doel is om jou meer duidelijkheid te geven in het investeren in vastgoed zodat jij je eigen keuzes kunt maken. Ook vertel ik jou over spreiding in verschillende Asset Classes en waarom dit zo belangrijk is; waarom je niet op één paard moet wedden.

Wil je investeren in vastgoed?

Wil je investeren in vastgoed? Of investeren in aandelen, edelmetalen en crypto? Wacht niet langer om te investeren in jezelf en je financiële toekomst. Bij Het Investeringsplan doe je het niet alleen en krijg je de begeleiding die je nodig hebt om je eerste stappen te zetten en door te groeien. Investeer in de online cursus voor 499 euro en krijg gratis toegang tot onze Discord community. Hier krijg je 24/7 support en ondersteuning tijdens je investeringsreis

Reviews uit de community:

Mike heeft met ons zijn kennis over o.a. bitcoin gedeeld. Wij hebben nu inzicht in investeren gekregen
en het heeft onze ogen geopend op financieel gebied. Stap voor stap deelt hij zijn kennis, neemt de
tijd en heeft ons geholpen met het opstarten en uitleggen hoe we onze ledger in moeten stellen.

Liesbeth

Enige tijd geleden heb ik met Mike mogen praten over zijn passie. De bevlogenheid en de manier
waarop hij praat nam mij mee in zijn overtuiging. Mike houdt het simpel waardoor iedereen die het wil
snapt waar hij het over heeft en hierdoor zelf ook tot daden overgaat.

Eduard

Ik vind het programma heel interessant. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zelfs als leek kun je dit
heel goed volgen. Ik merk dat mijn enthousiasme ten opzichte van investeren door deze cursus alleen
maar groeit.

Jolanda

Mike heeft met ons zijn kennis over o.a. bitcoin gedeeld. Wij hebben nu inzicht in investeren gekregen
en het heeft onze ogen geopend op financieel gebied. Stap voor stap deelt hij zijn kennis, neemt de
tijd en heeft ons geholpen met het opstarten en uitleggen hoe we onze ledger in moeten stellen.

Liesbeth

Enige tijd geleden heb ik met Mike mogen praten over zijn passie. De bevlogenheid en de manier
waarop hij praat nam mij mee in zijn overtuiging. Mike houdt het simpel waardoor iedereen die het wil
snapt waar hij het over heeft en hierdoor zelf ook tot daden overgaat.

Eduard

Ik vind het programma heel interessant. Alles wordt heel duidelijk uitgelegd, zelfs als leek kun je dit
heel goed volgen. Ik merk dat mijn enthousiasme ten opzichte van investeren door deze cursus alleen
maar groeit.

Jolanda

Is investeren in vastgoed 2023 nog interessant?

Is investeren in vastgoed slim en hoe kan ik het best investeren in vastgoed? Dat zijn goede vragen. In de module ‘vastgoed’ van de online cursus ‘Investeren kun je leren!’, duiken we samen in de vastgoedwereld. Je ontdekt de mogelijkheden, voor- en nadelen van direct en indirect vastgoed en gaat aan de slag met een stappenplan om zelf te gaan investeren in vastgoed. Het proces van hoe komt het investeren in vastgoed tot stand wordt stap voor stap uitgelegd in de videolessen. 

Spreid je vermogen!

In de online cursus leer je niet alleen alles over vastgoed maar ook over spreiding en waarom dat belangrijk is; hoe investeren in aandelen, investeren in edelmetalen en investeren in bitcoin en crypto. In mijn online community op Discord houd ik jou op de hoogte van ontwikkelingen en regelgeving in onder andere de vastgoedwereld. Investeren doe je niet alleen, in de online community neem ik jou mee op je investeringsreis.

Leer hoe persoonlijke en financiële groei je kan helpen om jouw doelen te bereiken en succesvol te worden!

Hoe begin je met investeren in vastgoed?

Wil je leren hoe je succesvol kunt investeren in vastgoed en je financiële kennis vergroten?

Dan is de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ precies wat je zoekt. Je leert niet alleen investeren in vastgoed maar ook investeren in aandelen, edelmetalen en crypto. In 12 modules en 60+ praktische videolessen leer je alles wat je nodig hebt om een succesvolle en persoonlijke investeringsstrategie te bepalen en goed onderlegd je eerste investering kunt doen. Dit is de weg naar persoonlijke groei en financieel succes.

Ontdek hoe de online cursus je kan helpen om jezelf te ontwikkelen, persoonlijke en financiële doelen te stellen, een groeimindset te ontwikkelen en je financiële toekomst veilig te stellen. Begin vandaag nog aan je reis naar persoonlijke groei en financieel succes. Sluit je aan bij Het Investeringsplan en de Discord Community.

Over Mike:
Bitcoin expert & investeerder

 • Ik ben belegger in vastgoed, aandelen en edelmetalen
 • Ik las 40+ financiële en 25+ mindset boeken.
 • Ik werkte 12 jaar voor de overheid en 2 jaar in het bedrijfsleven.
 • Ik heb  met kennis zijn financiële vrijheid vergroot.
 • Ik kan leven van mijn investeringen, maar ik zit niet graag stil.
 • We hebben een huis in Nederland en op Curaçao, waar we nu als gezin wonen.
 • Kennis

Ik heb meer dan 40 financiële boeken gelezen over vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto. Dagelijks blijf ik leren en mezelf ontwikkelen.

 • Ervaring

Ik investeer al ruim 7 jaar in vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto en sinds 4 jaar ben ik financieel onafhankelijk.

 • Resultaten

Naast een vast inkomen in vastgoed heb ik winsten behaald met aandelen en Bitcoin. Daarnaast heb ik met de Little Old Lady-strategie geïnvesteerd in altcoins, wat mij in het vorige altcoin-seizoen veel geld (bitcoin) heeft opgeleverd. Het kopen van edelmetalen heeft er altijd voor gezorgd dat ik gedekt ben tegen een eventuele crash op welk gebied dan ook.

Start vandaag met investeren in vastgoed!

In plaats van alleen maar voor geld te werken, wil je geld voor je laten werken door te investeren. Je vermogen opbouwen, behouden en beschermen. Als je wilt investeren, waar begin je dan? Ga je investeren in vastgoed, edelmetalen, crypto of kies je ervoor om te investeren in aandelen? Of je nu een klein bedrag per maand kunt missen of een groot bedrag hebt om te investeren, er zijn altijd mogelijkheden om te starten met investeren.

Het begint bij jou: om succesvol te zijn in investeren, moet je ook aan jezelf werken, een positieve money mindset ontwikkelen, keuzes maken, doelen stellen, kennis vergaren en een plan maken.

Wil jij gaan leren investeren maar weet je niet waar te beginnen? In de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ leer je alles over investeren in vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto, waarom spreiding belangrijk is en hoe je concreet de eerste stappen naar je investeringsrendement kunt zetten. En dit alles doe je niet alleen, je wordt ook lid van de online community op Discord.

499 euro

(1 jaar lidmaatschap)

Neem vandaag nog de eerste stap naar investeren (in jezelf) en vermogen opbouwen met vastgoed, aandelen, edelmetalen en crypto met de online cursus investeren: ‘Investeren kun je leren!’

 • Investeren begint bij jezelf: werk aan je groeimindset, ontdek wat jij wilt en bouw aan je succes.
 • Leer investeren in 12 modules van A tot Z met concrete voorbeelden en stapsgewijze videolessen
 • Ontdek hoe het geldsysteem in elkaar zit en verbeter je eigen financiële situatie.
 • Leer alles over de investeringswereld, hoe je je vermogen kunt opbouwen, beschermen en geld voor je kunt laten werken.
 • Meer dan 60+ praktische videolessen over investeren in vastgoed, aandelen, edelmetalen en investeren in crypto.
 • Stap voor stap leren hoe je een persoonlijk investeringsplan kunt maken.
 • Ga aan de slag met je eerste investeringen;
 • Toegang tot de cursus ‘Investeren kun je leren!’ in de online leeromgeving, inclusief updates en bonussen.
 • Gratis toegang tot onze community in Discord met andere cursisten, maandelijkse live sessies, extra video’s, updates en 24/7 mogelijkheid om vragen te stellen.
 • Kom binnen als cursist en word een vriend van de community!

Meld je nu aan: Gratis 7-dagen TRY OUT

Maak kennis met de online cursus ‘Investeren kun je leren!’ door je aan te melden voor onze GRATIS 7-dagen TRY OUT. Tijdens deze try-out krijg je toegang tot 9 videolessen en kun je ontdekken of investeren iets voor jou is. Waar wacht je nog op?

Ik heb een vraag!

Hieronder vind je de meest gestelde vragen en antwoorden. Staat jouw vraag er niet bij? Stuur mij dan een e-mailtje: mike@hetinvesteringsplan.nl 

O
P
Voor wie is de online cursus?

De online cursus 'Investeren kun je leren!' is geschikt voor iedereen die geïnteresseerd is in de weg naar persoonlijk en financieel succes, geïnteresseerd is in investeren en meer wil weten over de verschillende financiële markten. Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, de cursus biedt waardevolle informatie en praktische tips voor iedereen die zijn kennis en vaardigheden wil verbeteren. Een groot startkapitaal is niet nodig, het is wel handig als je maandelijks geld over hebt om mee te kunnen investeren.

O
P
Hoe lang duurt de online cursus?

De online cursus kun je op je eigen tempo volgen. Er zijn 12 modules en 60+ video’s. Na aankoop heb je 1 jaar de tijd om de video’s uit de online cursus te volgen. Tijdens je lidmaatschap heb je onbeperkt toegang tot de online community in Discord. Na verlopen van je online cursus kun je Discord verlengen.

O
P
Ik heb geen vermogen; kan ik ook leren investeren?

In tegenstelling tot wat de meeste mensen denken, kun je al effectief investeren met een startvermogen van bijvoorbeeld 1000 euro en een maandelijks budget van 100 euro. Heb je schulden of geen 100 euro in de maand over, dan is het zaak om eerst jouw financiële situatie op orde te krijgen voordat je begint met investeren.

O
P
Gaat deze cursus mij geld opleveren?

Dit is geen cursus om je ‘snel rijk te maken’, maar wel een cursus bedoeld om je te voorzien van de juiste informatie voordat je begint met investeren. Je start helemaal bij het begin; bij jezelf. De meeste ‘fouten’ worden gemaakt door gebrek aan kennis. Investeren komt met risico’s, maar ook je geld op de bank laten staan heeft een risico. De verschillende risico’s die komen kijken bij de Asset Classes die ik behandel zal ik uitgebreid toelichten in de online cursus.

O
P
Hoeveel kost de online cursus?

Voor 1 jaar lidmaatschap, de online cursus en gratis toegang tot Discord betaal je 499 euro.

O
P
Kan ik ook toegang krijgen tot Discord zonder dat ik de cursus aanschaf?

Onze online community in Discord is exclusief toegankelijk voor alle deelnemers van de cursus ‘Investeren kun je leren!’. Dit is een waardevolle bonus en tool die je op weg helpt bij het wegwijs maken in de investeringswereld. De cursus en de community sluiten op elkaar aan en versterken elkaar.