Veelgestelde vragen

Kijk even of je vraag erbij staat. Niet? Stuur ons dan een mailtje!

O
P
Kan ik de online cursus in termijnen betalen?

Nee, je betaald de online cursus in één keer. Als je wil gaan starten met investeren dan start je ook met investeren in jezelf. Als je nog geen budget hebt kun je er beter eerst voor zorgen dat je investeringsgeld hebt en je financiële huishouding op orde hebt voordat je start met investeren.

O
P
Wanneer start de online cursus?

Je kan de online cursus ten alle tijden aankopen. Je stapt in wanneer jij er klaar voor bent! Na aanschaffing van de cursus heb je 1 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met 60+ video’s en 12 modules. Dit is afhankelijk van het lidmaatschap wat jij koopt. Daarnaast krijg je gratis toegang tot Discord, hier vind je onze support community waarin wij actief zijn met andere cursisten.

O
P
Moet ik kennis hebben van investeren om mee te kunnen doen?

Nee! Als jij geen kennis hebt is dit een hele fijne cursus waarin alles van A tot Z wordt uitgelegd. Als jij al wel enige kennis hebt kun je ook instappen. Er is altijd wel weer wat nieuws te leren!

O
P
Ik heb schulden; kan ik meedoen aan de cursus?

Nee! Deze online cursus is er niet op gericht om je uit de schulden te helpen. Als jij schulden hebt zal je eerst je financiën op orde moeten krijgen voordat je gaat investeren. Je moet gaan kijken naar je inkomsten en uitgaven en dit op een rijtje zetten. Als jij financieel gezond bent heb je geld over (en wat je kan missen) om te investeren. Dan kun jij starten met de cursus 'Investeren kun je leren!'

O
P
Mag ik de online cursus met iemand anders volgen?

Ja! We raden het juist met klem aan om de cursus met je partner te volgen. Want als je met je partner niet op één lijn zit dan kan het best lastig worden. Tevens kun je samen met de andere gezinsleden onder één dak de cursus 'Investeren kun je leren!' volgen.

De cursus mag je alleen niet met derden delen. Toegang tot de cursus is persoonsgebonden en elke cursus kan met één account worden gevolgd: de toegang is alleen geldig voor jou. Bekijk onze algemene voorwaarden.

O
P
Geef je financieel advies?

Nee! Ik ben geen financieel adviseur. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie, tips en video’s die in de cursus video’s worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzicht en ervaring en dienen alleen voor educatieve doeleinden. Zorg dat je jezelf goed informeert voordat je beslissingen neemt. Bekijk onze disclaimer en algemene voorwaarden voor meer informatie.

O
P
Hoeveel kost de online cursus 'Investeren kun je leren!'?

1-jarig lidmaatschap met gratis toegang tot de Discord community: 499 euro

Let op: Deze prijs kan ten alle tijden veranderen.

O
P
Waar kan ik de cursus vinden?

Je ontvangt een link naar onze online leeromgeving zodra we je betaling voor het online programma hebben ontvangen. Inclusief instructies hoe je moet inloggen en hoe de online leeromgeving werkt. Ook krijg je toegang tot onze online community in Discord.

O
P
Voor wie is de online cursus?

Voor iedereen die wil leren investeren! Je hoeft geen groot startkapitaal te hebben. Het is wel handig als je iets hebt om mee te beginnen, denk aan € 1.000 tot € 3.000 investeringsgeld. En natuurlijk is het handig per maand een budget beschikbaar te hebben, € 100 is al voldoende.

O
P
Kan ik ook toegang krijgen tot de online community in Discord, zonder de cursus?

Nee, onze online community in Discord is alleen toegankelijk voor deelnemers aan de online cursus. Een gratis extra tool om je nóg beter op weg te helpen.

O
P
Hoelang heb ik toegang tot de online cursus?

Na betaling heb je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt daarbij GRATIS toegang tot Discord; de online community.

O
P
Wat krijg ik nog meer als ik de online cursus aanschaf?

Na betaling krijg je 12 maanden toegang tot de online leeromgeving met de video’s en documenten én live video's die je gemist hebt. Daarbij krijg je gratis toegang tot Discord. Dit is de community waarin we verder praten met elkaar, je vragen kan stellen, ik elke maand live ga, contact met gelijksgestemden.

O
P
Mijn vraag staat er niet bij?

Stuur ons een mailtje op support@hetinvesteringsplan.nl. We helpen je graag verder!