Veelgestelde vragen

Kijk even of je vraag erbij staat. Niet? Stuur ons dan een mailtje!

O
P
Kan ik het online programma in termijnen betalen?

Nee, je betaald het online programma in één keer. Als je wil gaan starten met investeren dan start je ook met investeren in jezelf. Als je nog geen budget hebt kun je er beter eerst voor zorgen dat je investeringsgeld hebt en je financiële huishouding op orde hebt voordat je start met investeren.

O
P
Wanneer start het online programma?

Je kan het programma ten alle tijden aankopen. Je stapt in wanneer jij er klaar voor bent! Na aanschaffing van het programma heb je 2 jaar lang toegang tot de online leeromgeving met 60+ video’s en 12 modules. Daarnaast krijg je gratis toegang tot Discord, hier vind je onze support community waarin wij actief zijn met andere cursisten.

O
P
Moet ik kennis hebben van investeren om mee te kunnen doen?

Nee! Als jij geen kennis hebt is dit een heel fijn online programma waarin alles van A tot Z wordt uitgelegd. Als jij al wel enige kennis hebt kun je ook instappen. Er is altijd wel weer wat nieuws te leren!

O
P
Ik heb schulden; kan ik meedoen aan het programma?

Nee! Dit programma is er niet op gericht om je uit de schulden te helpen. Als jij schulden hebt zal je eerst je financiën op orde moeten krijgen voordat je gaat investeren. Je moet gaan kijken naar je inkomsten en uitgaven en dit op een rijtje zetten. Als jij financieel gezond bent heb je geld over (en wat je kan missen) om te investeren. Dan kun jij starten met dit online programma.

O
P
Mag ik het online programma met iemand anders volgen?

Ja! We raden het juist met klem aan om dit online programma met je partner te volgen. Want als je met je partner niet op één lijn zit dan kan het best lastig worden. Tevens kun je samen met de andere gezinsleden onder één dak het online programma volgen.

Het programma mag je alleen niet met derden delen. Toegang tot de cursus is persoonsgebonden en elke cursus kan met één account worden gevolgd: de toegang is alleen geldig voor jou. Bekijk onze algemene voorwaarden.

O
P
Geven jullie financieel advies?

Nee! Ik ben geen financieel adviseur. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie, tips en video’s die in het online programma video’s worden verstrekt zijn gebaseerd op eigen inzicht en ervaring en dienen alleen voor educatieve doeleinden. Zorg dat je jezelf goed informeert voordat je beslissingen neemt. Bekijk onze disclaimer en algemene voorwaarden voor meer informatie.

O
P
Hoeveel kost het online programma?

De reguliere prijs is € 499 per persoon. Schrijf je voor 25 februari 2023 in op de mailinglist, dan krijg je korting, met een Early Bird prijs van € 399 per persoon. Betalen is simpel, je krijg van ons een betaallink via iDeal.

Let op: Deze prijs kan ten alle tijden veranderen.

O
P
Waar kan ik het online programma vinden?

Je ontvangt een link naar onze online leeromgeving zodra we je betaling voor het online programma hebben ontvangen. Inclusief instructies hoe je moet inloggen en hoe de online leeromgeving werkt. Ook krijg je toegang tot onze online community in Discord.

O
P
Voor wie is het online programma?

Voor iedereen die wil leren investeren! Je hoeft geen groot startkapitaal te hebben. Het is wel handig als je iets hebt om mee te beginnen, denk aan € 1.000 tot € 3.000 investeringsgeld. En natuurlijk is het handig per maand een budget beschikbaar te hebben, € 100 is al voldoende.

O
P
Kan ik ook toegang krijgen tot de online community in Discord, zonder het online programma?

Nee, onze online community in Discord is alleen toegankelijk voor deelnemers aan het online programma. Een gratis extra tool om je nóg beter op weg te helpen.

O
P
Hoelang heb ik toegang tot het online programma?

Na betaling heb je 24 maanden toegang tot de online leeromgeving. Je krijgt daarbij GRATIS toegang tot Discord; de online community.

O
P
Wat krijg ik nog meer als ik het online programma aanschaf?

Na betaling krijg je 24 maanden toegang tot de online leeromgeving met de video’s en documenten. Daarbij krijg je gratis toegang tot Discord. Dit is de community waarin we verder praten met elkaar, je vragen kan stellen, er Q&A’s worden gegeven en er extra content wordt gedeeld.

O
P
Mijn vraag staat er niet bij?

Stuur ons een mailtje op support@hetinvesteringsplan.nl. We helpen je graag verder!